Contactgegevens:

Middelland IRE BV
Nieuwezijds Voorburgwal 340
1012 RX Amsterdam

+31(0)20 2146152
info@middellandcroatia.com

wij zijn

Wij zijn Middelland. In 2005 opgericht door twee broers; Bob en Nick van den Bichelaer. Zij hadden als doel Nederlanders en Belgen bij te staan bij de aankoop van vastgoed in de ‘jonge’ vastgoed landen Kroatië en Montenegro.

Middelland IRE BV
Nieuwezijds Voorburgwal 340
1012 RX Amsterdam

+31(0)20 2146152
info@middellandcroatia.com

Ajdin Kolonic
Ajdin Kolonicwww.slimtennis.nl
Lees verder
"Nick en Bob zijn authetiek, leuk, betrouwbaar, en deden oprecht hun best om me te helpen mijn doelen te realiseren. Ik kijk er naar uit om weer met ze samen te werken"
Pieter van den Akker
Pieter van den Akker
"Middeland heeft mij enorm goed geholpen om op een van de mooiste plekjes in Europa een hele gave property te kopen. Alles gaat een beetje anders in Kroatië dan ik gewend ben. Mede dankzij de hulp van het Middeland team heb ik door kunnen pakken en een droom gerealiseerd"
Albert Schulp
Albert Schulp
Lees verder
"Middelland is voor ons de aangewezen club om je met raad en daad bij te staan als je in Kroatie iets wilt ondernemen of kopen of zoekt.. En niet te vergeten de toegang die zij bieden tot goede/waardevolle contacten die zij door de jaren heen daar hebben opgebouwd"
Mark Voets
Mark Voets
Lees verder
""Wij waren uiterst tevreden over hun diensten en hun contacten ter plaatse. Zeker de advocate waarmee Middelland samenwerkt (Vesna) heeft haar nut bewezen, want - zoals wel vaker het geval is in Kroatië - waren ook hier de eigendomspapieren van de verkoper nog niet in orde"
Cathy Buelens-Frühbauer
Cathy Buelens-Frühbauer
Lees verder
“Nick en Bob zijn heel vlot in de omgang, zeer betrouwbare mannen en zetten zich echt in om een deal rond te krijgen. Ik werd regelmatig gecontacteerd en op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Het ‘Middelland Team’ is zeker aan te bevelen om mee samen te werken om in Kroatië een droomproject te kunnen realiseren”
Martijn Veldhuijsen
Martijn Veldhuijsen
"Middelland heeft veel kennis en ervaring met de markt. Ze weten goed wat goede- en wat slechte locaties zijn en ze behoeden je voor valkuilen."
Jacques
Jacques
Lees verder
"Wij hebben Middelland ingeschakeld bij de aankoop van ons huis op het eiland Solta. Omdat er mogelijk een huis onder ons op de heuvel en naast ons huis gebouwd zou gaan worden hebben wij hen gevraagd een analyse te maken van het toekomstig uitzicht op de baai, rekening houdend met de bouwvoorschriften. Wij hebben een zeer gedegen en helder rapport met diverse visualisaties binnen no time gekregen. Op basis van dit professionele advies hebben wij hen gevraagd het juridische traject te starten. Hun advocaat Vesna is scherp, detaillistisch, kent de klappen van de zweep en weet haar weg goed te vinden bij de diverse Kroatische instanties. Met Vesna weet je dat de risico’s grondig zijn geanalyseerd en dat je met een gerust hart tot aankoop kan overgaan (bij positief advies). Ook na de aankoop, toen bleek dat het kadaster een fout had gemaakt, wist zij deze snel bij het kadaster ongedaan te maken. Middelland blijft het gehele traject zorgvuldig begeleiden, communiceert helder en snel. De aankoop van ons huis in het voor ons toen vreemde Kroatie is bijzonder vlot gegaan dankzij Middelland."
Previous
Volgende

meer dan…

0

Transacties

0

tevreden klanten

0

jaren ervaring

EEN SOLIDE KOOP

Dat is onze missie. Wij zijn ons bewust dat dit wellicht één van de grotere investeringen in uw leven is. Wij zorgen dat u op geen enkel moment risico loopt. Hiermee onderscheiden wij ons van de markt.

ZOEKT U IETS SPECIFIEKS IN KROATIË?

Wij zoeken voor u. Dit is geheel vrijblijvend.