Hoe werkt het – de volgende stappen

Wat moet ik doen om tot een veilige investering te komen? Hier vindt u het stappenplan voor aankoop van onroerend goed in Kroatië.

"Wij hebben online zelf iets gevonden"

“Wij hebben een huis gevonden in Kroatie wat ons aanspreekt, maar Kroatie is nieuw voor ons en wij hebben gewoon behoefte aan een Nederlandse partij die ons begeleidt”

Het meeste aanbod staat online op meerdere websites tegelijk. Heeft u iets gevonden wat u interesseert? Stuur ons de link en wij kunnen u van dienst zijn. Dit kost nooit meer!

Waarom zou ik een aankoopmakelaar inschakelen als ik een huis aan de Adriatische kust wil kopen?

De vastgoedmarkt in Kroatië en Montenegro is nog volop in ontwikkeling. Dat geldt ook voor de makelaardij; een grote overzichtssite als Funda bestaat hier niet. Om het beste aanbod te vinden is een koper daarom enorm gebaat bij een objectieve aankoopmakelaar die weet hoe de hazen lopen en toegang heeft tot het beste aanbod. Ook als u via een andere website een villa of appartement heeft gevonden, kan Middelland u van dienst zijn, zonder dat het u meer kost. 

 

Waarom zou ik niet gewoon aankloppen bij een lokaal makelaarskantoor?

Middelland heeft overeenkomsten met de belangrijkste, zorgvuldig geselecteerde lokale professionals. Hierdoor heeft u toegang tot het grootste aanbod en krijgt u 100% onafhankelijk advies. Wij hebben alleen het belang van de koper voor ogen.

"IK WIL GRAAG EENS PRATEN"

Bel ons: +31(0)20 2146152. Of plan een tijdstip waarop wij u kunnen bellen.

Ontvang de gratis koopgids

Leer alles over de Kroatische onroerend goed markt

Bedankt dat U onze Onroerend Goed Gids voor Kroatië wilt ontvangen.

Vul a.u.b. de volgende gegevens in dan sturen wij deze toe.