Villa Zaton nabij Dubrovnik

€ 2.000.000

OVER DIT OBJECT

STUUR MIJ INFORMATIE

over dit object

Een bijzonder fraai en luxe gerenoveerd natuurstenen huis op de eerste rij aan zee in Zaton. 

 

Locatie

Het is gelegen in Zaton, een idylle en charmant dorp met haven. Zaton ligt op een paar minuten rijden van Dubrovnik en ligt dicht bij alle noodzakelijke voorzieningen voor een zomerverblijf.

 

Het huis

Een presentatie van ‘The Mediterranen as it once was”. Een totaalbeleving van Venetiaanse en Dalmatische architectuur. Het pand straalt een harmonische balans uit tussen luxe uit en een boegbeeld van traditie. Het is door de verbouwing een aantrekkelijke vakantieverblijf geworden. Het is volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen, met aandacht voor privacy en comfort, wat blijkt uit de gedetailleerde planning en aanleg van het interieur en de tuin.

Het huis is verdeeld over drie verdiepingen.

  • Op de begane grond bevinden zich een logeerkamer, keuken met eethoek en badkamer met als bijzondere vermelding de luxe Wellness-hoek met jacuzzi en sauna.
  • Op de tweede verdieping is er een ruime woonkamer met uitgang naar het terras met een magisch uitzicht op de blauwe zee en de baai van Zaton met boulevard en groen.
  • Op de zolder is een opvallend riante master bedroom met een eigen badkamer.

Dit ‘old stone house’ (kamena kuca’), zoals een dergelijk erfstuk in Kroatië wordt genoemd, is met veel zorg en liefde ingericht, wat voelbaar is zodra je de binnenplaats betreedt die is versierd met een mediterrane tuin met regionaal kritische details.

LOCAITE

STUUR MIJ MEER INFORMATIE OVER DIT AANBOD

Ontvang de gratis koopgids

Leer alles over de Kroatische onroerend goed markt

Bedankt dat U onze Onroerend Goed Gids voor Kroatië wilt ontvangen.

Vul a.u.b. de volgende gegevens in dan sturen wij deze toe.