Villa Ljoljinica Bay

€ 1.650.000

OVER DIT OBJECT

STUUR MIJ INFORMATIE

over dit object

Een bijzonder hoogwaardig afgewerkte villa aan de lagune van Rogoznica met onbelemmerd zeezicht, fraaie tuin met zwembad en luxe ingerichte kamers. De villa wordt verkocht inclusief een luxe afwerking- en een inrichtingspakket samengesteld door een prijswinnende interieurdesigner. De verschillende niveaus tuinen en terassen bieden veel mogelijkheden om rustig te genieten van de zomer en het uitzicht op zee.

HET HUIS

Middenverdieping: De villa wordt betreden via een royale toegangsdeur en maakt meteen indruk door de open indeling. De woon/eetkamer kijkt via een vide uit op de bovenste verdieping. Glazen schuifdeuren zorgen voor de juiste hoeveelheid licht en een imposant uitzicht op zee. Deze leiden naar het hoofdterras met overloopzwembad en stenen barbecue: de ideale plek om van de zomer te genieten. Een open haard domineert de mediterrane woonkamer. De keuken, deels gemetseld en met handgemaakte houten elementen, accentueert de rustieke stijl van de villa. Een grote, gebogen trap met handgemaakte, smeedijzeren leuning leidt naar de bovenverdieping.

Bovenverdieping: Hier bevindt zich de master bedroom en een ruime badkamer. Vanuit deze slaapkamer kunt u wakker worden met een spectaculair uitzicht op de zee. Een galerij leidt naar het boventerras, dat in de schaduw ligt van een pergola. 

Onderverdieping: hier bevinden zich nog twee slaapkamers met badkamers, een gastentoilet en de technische ruimte. De slaapkamers hebben directe toegang tot de tuin waar men een gedeeltelijk overdekt terras vindt. Het royale en goed onderhouden groen van de tuin met discrete verlichting maakt de avond tot een belevenis. 

Er zijn twee parkeerplaatsen direct bij de ingang van het pand. De afstand tot de zee is ongeveer 50 meter.

 

AFWERKINGSNIVEAU

Het huis is bijzonder hoogwaardig gebouwd en wordt met alle benodigde voorzieningen opgeleverd, wat de vraagprijs aantrekkelijker maakt. Let op: veel andere villa’s in Kroatië leveren deze afwerking niet. Het volledige meubilair en alle bestaande houten elementen werden met grote zorg gekozen. De villa is gebouwd met extra-isolerende Oostenrijkse kwaliteit bakstenen en het interieur is traditioneel handgepleisterd met leem. Er ligt vloerverwarming met een toevoer via een warmtepomp. Er is een BUS-systeem voor licht- en verwarmingsregeling. Alarmsysteem, WLAN, binnen- en buitencamera’s die via internet bediend kunnen worden, LED-verlichting, ramen van massief hout en gelijkvloerse douches. De gevels zijn bekleed met, met de hand afgewerkte, natuursteen. 

LOCAITE

De villa is gelegen in de baai van Ljoljinica in Razanj, precies op die plek waar je tussen het schiereiland Rogoznica en de arm van de baai op open zee uitkijkt. De beste plek dus. Razanj maakt onderdeel uit van een serie schilderachtige baai-dorpen aan de Dalmatische kust tussen Sibenik en Trogir. Doordat de kustweg in dit deel van het land meer in het binnenland ligt, bieden deze dorpen meer rust. In de prachtige baaien vind je grotere, luxere villa’s, gelegen tussen pijnbomen, kiezelstranden en kristalhelder water. Rogoznica met de bekende, exclusieve Marina Frapa kan per boot in 5 minuten worden bereikt. In de omgeving vindt u Primosten, Sibenik, Trogir en Split, allemaal parels van de Dalmatische kust die qua vermaak, cultuur en winkelen niets te wensen overlaten. Het pand ligt op een helling en biedt gegarandeerd vrij uitzicht op zee en spectaculaire zonsondergangen door de oriëntatie op het westen.

STUUR MIJ MEER INFORMATIE OVER DIT AANBOD

Ontvang de gratis koopgids

Leer alles over de Kroatische onroerend goed markt

Bedankt dat U onze Onroerend Goed Gids voor Kroatië wilt ontvangen.

Vul a.u.b. de volgende gegevens in dan sturen wij deze toe.