Villa Punta Planka nabij Rogoznica

€ 1700000

OVER DIT OBJECT

STUUR MIJ INFORMATIE

over dit object

  • Eerste lijn aan zee
  • Op de punt van een kaap
  • Momenteel gebruikt als zomer appartementen verhuur
  • Goede staat, relatief nieuwe bouw
  • Geen weg tussen villa en zee
  • Zeezicht vanaf ieder appartement
  • Eigen terras aan zee

   

  Een absoluut ‘one-of-a-kind’ locatie met haar eigen exclusieve toegang tot the Middellandse Zee. Een grote villa in Dalmatische stijl, gelegen op een kaap ten zuiden van Rogoznica, aan een baai met kristalhelder water. De villa is een ware ‘eerstelijn aan zee’ gelegen object. Dat wil zeggen: geen weg tussen huis en zee en eigen/private toegang naar het water. Dit is een zeldzame vondst. De villa wordt momenteel, zoals veel objecten aan de kust van Kroatië, ingezet voor zomer appartementen verhuur: men verhuurt appartementen of het gehele gebouw.

  Het appartementengebouw bestaat uit:

  2-persoons studio appartement
  2-persoons studio appartement
  2-persoons 2-kamer appartement
  4-persoon2 3-kamer appartement
  6-persoons 4-kamer appartement
  10-persoons master appartement van 200m2

  Er is verder een grote parkeerplaats aanwezig, een ruim terras met open grill en een eigen terras direct aan zee, bereikbaar via een pad door de rotsen. Er zijn verder terrassen op elke verdieping en een dakterras van waaruit een geweldig uitzicht is over de hele kaap.

  De locatie

  De villa ligt in het dorpje Ražanj wat onderdeel uitmaakt van een serie baaien- en kapen tussen Rogoznica en Trogir. Dit is een van de beste locaties aan de kust, omdat het helemaal weg ligt van de drukke kustweg die in dit deel van Kroatie meer het binnenland doorkruist. Dit gebied  heeft een paar drukkere baaien met 1- of 2 restaurantjes en een paar zeer rustige. De villa Punta Planka ligt aan een baai waar met name residentiele zomervilla’s staan. Een supermarktje is ca. 15 minuten loopafstand, maar Rogoznica ligt op 15 minuten rij-afstand. Rogoznica is een bekende plaats in Kroatie met veel goede restaurants, de Frapa Jachthaven en winkels.

  Potentieel

  De koper kan een zeer goed lopende verhuur overnemen (op Agoda heeft Punta Planka een score van 9,5 “Exceptional”, op Booking.com een score van 9,3 “Fantastisch”) of het huis intern verbouwen tot een ruime villa met veel slaapkamers. Ook dit maakt dit object een bijzonder vondst en heeft ook zeer goede verhuur mogelijkheden in Kroatie.

  LOCAITE

  STUUR MIJ MEER INFORMATIE OVER DIT AANBOD

  Ontvang de gratis koopgids

  Leer alles over de Kroatische onroerend goed markt

  Bedankt dat U onze Onroerend Goed Gids voor Kroatië wilt ontvangen.

  Vul a.u.b. de volgende gegevens in dan sturen wij deze toe.