Villa direct aan zee op Brac

OVER DIT OBJECT

STUUR MIJ INFORMATIE

over dit object

Een bijzonder fraai gebouwde villa op het eiland Brac, direct aan het water gelegen met eigen toegang tot de zee. Op alle aspecten is gelet, van totale privacy, verwarmd zwembad, tot het gebruik van regionaal kritische bouwmaterialen, om een ideale Dalmatische oase van rust te bieden.

 

Het terrein

Het perceel met mediterrane begroeing is 2.000 m² groot, met aangelegde tuinen vol pijnbomen en trappen die leiden van het perceel naar het eigen zonnedek aan zee. De brede terrassen zijn afgewerkt met prachtig Brac-stone natuursteen. 

 

De villa

De villa heeft 5 slaapkamers met A+++ energielabel Airco in alle kamers, 4 badkamers, brede terrassen, een ‘infinity pool’ van 24 m², kamerhoge deuren, grote ramen, een plek voor dineren in de buitenlucht met barbecue, open woonkamer en master slaapkamer met directe toegangen tot terrassen. De villa staat bekend om zijn spectaculaire uitzichten en de vloeiende overgang van leven binnen en buiten. 

De villa wordt succesvol succes verhuurd en is een van de meest gewilde retraites op Hvar. De haven van Milna ligt op loopafstand (minder dan 3 kilometer) met cafés langs de haven, lokale winkels, konoba’s, restaurants en stranden.

 

Milieuvriendelijk: in deze baai maakt deze villa, net als de andere villa’s deel uit van een zonnegemeenschap die is ontworpen om de natuur en schoonheid van het eiland te respecteren en het milieu te beschermen.

LOCAITE

STUUR MIJ MEER INFORMATIE OVER DIT AANBOD

Ontvang de gratis koopgids

Leer alles over de Kroatische onroerend goed markt

Bedankt dat U onze Onroerend Goed Gids voor Kroatië wilt ontvangen.

Vul a.u.b. de volgende gegevens in dan sturen wij deze toe.