Gerenoveerd Natuurstenen Huis op Brac

€ 145.000

OVER DIT OBJECT

STUUR MIJ INFORMATIE

over dit object

Een origineel, recent geheel gerenoveerd Dalmatisch huis in het picturesque vallei-dorp Lozica op het eiland Brac. Een bijzonder object.

HET HUIS

Geheel opgetrokken uit wit-beige natuursteen (Brac-stone). Recent gerenoveerd en afgewerkt met top materialen. Houten vloeren, nieuwe tegels, etc.

 

Het huis ligt op een helling en kijkt uit op de hart van Lozica en de vallei. Op de benedenverdieping is een woonkamer, keuken en badkamer. Een externe/buiten-trap leidt naar naar de bovenverdieping waar zich 3 slaapkamers bevinden, een gangetje, een badkamer, nog een keuken en en een eetkamer.

Er is ook een ruim terras met geweldig uitzicht over het dorp. 

LOCAITE

Lozica op het eiland Brac is een parel van Midden-Dalmatië: een geheel dorp wat nog in traditionele bouwstijl, met de markante Brac-stone natuursteen, is gebouwd en bewaard is gebleven. Tussen gerenoveerde prachtige villa’s vind je nog ook nog piepkleine huisjes en een prachtige kerk. De vallei van Lozica loopt uit op een baai in zee. De veerhaven van Supetar (vanwaaruit een reguliere veerdienst het eiland met Split verbindt) is 15 km verderop. 

STUUR MIJ MEER INFORMATIE OVER DIT AANBOD

Ontvang de gratis koopgids

Leer alles over de Kroatische onroerend goed markt

Bedankt dat U onze Onroerend Goed Gids voor Kroatië wilt ontvangen.

Vul a.u.b. de volgende gegevens in dan sturen wij deze toe.