Natuurstenen huis op Sipan

€ 199.000

OVER DIT OBJECT

STUUR MIJ INFORMATIE

over dit object

Een traditioneel, uit natuursteen opgetrokken huis op het eiland Šipan nabij Dubrovnik.

De locatie

Šipan ligt op ongeveer 5 km varen van Dubrovnik. Het is één van de grootste eilanden van de Elaphiten-eilanden-groep en biedt een totaal ander leven dan dat van de stad. Ver weg van de drukte van de stad, is deze rustige plek ideaal voor ontspanning, vooral in de zomermaanden.

Het natuurstenen huis in Dalmatische stijl is aan de buitenkant helemaal gerenoveerd. De binnenkant is nog in ruwe staat. Het wordt verkocht zoals het nu is: de toekomstige eigenaar moet dus het huis van binnen nog afbouwen.

Constructie

De buitenmuren zijn van, met de hand uitgehouwen, Sipan-steen opgetrokken, het schrijnwerk is van massief eikenhout met smeedijzeren balustrades voor de openslaande deuren.

Indeling

Elke verdieping heeft 50 m2.

Het interieurontwerp dat gemaakt is toont op de begane grond een ingang naar de woonkamer met een eetkamer en een woonkamer, evenals een badkamer. Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers ingetekend, elk met een eigen badkamer.

De toekomstige eigenaar kan van het ontwerp afwijken indien gewenst.

Op de aan het zicht onttrokken binnenplaats kun je genieten van de rust. Je bent er midden in de natuur en er is ook een zwembad voorzien op de kavel voor de verkoeling. Er zijn voorbereidingen getroffen voor een zwembad van 8 x 3 m.

De woning is gelegen op 450 m van het strand en 850 m van de veerboot.

De elektriciteitsaansluiting bevindt zich reeds op het perceel, terwijl het water is aangesloten op een eigen watertank.LOCAITE

STUUR MIJ MEER INFORMATIE OVER DIT AANBOD

Ontvang de gratis koopgids

Leer alles over de Kroatische onroerend goed markt

Bedankt dat U onze Onroerend Goed Gids voor Kroatië wilt ontvangen.

Vul a.u.b. de volgende gegevens in dan sturen wij deze toe.