Appartement met havenzicht in Makarska

€ 350.000

OVER DIT OBJECT

STUUR MIJ INFORMATIE

over dit object

Een nieuw- in regionaal kritische architectuur gebouwd appartementcomplex met slechts 8 appartementen. Het object wat wij te koop aanbieden ligt op de 2e verdieping en heeft volledig vrij uitzicht over de stad en de haven.

HET APPARTEMENT

Gebouwd met hoogwaardige afwerking en materialen. Men komt binnen in een hal die leidt naar de ruime living met open keuken. 

Het appartement heeft 2 slaapkamers (ca. 11m2 en ca. 15m2). Eén ervan met directe toegang tot het terras. Er zijn twee badkamers. Het terras is semi-overdekt wat een goede beschutting geeft voor de zon. Het terras zelf is 22,8m2 groot en biedt een fantastisch en majestueus uitzicht over de zee en de stad. 

OVERIG

Het appartement komt inclusief 1 parkeerplaats. Er zijn twee zwembaden die voor altijd gebruikt kunnen worden door de eigenaren- en gasten van de appartementen.

Leuk detail: het gebouw heeft een panoramische lift die uitzicht biedt over de zee. 

Het appartement wordt opgeleverd inclusief de, op de foto’s zichtbare, meubels en apparatuur.

LIGGING

Het ligt 300 meter van zee. 

Afstand tot het vliegveld: 55km

LOCAITE

Makarska is de grootste stad tussen Dubrovnik en Split. De stad is lang bekend als toeristische topbestemming: Het was een van de eerste steden met een grote toeristenindustrie in Kroatië en is nu de plek waar veel mensen hun jaarlijkse vakantie doorbrengen. De stad ontwikkelde zich rond een grote hoefijzervormige baai met een dramatisch gebergte op de achtergrond. Deze bergen liggen ten noor-oosten van de stad, waardoor zij nooit een schaduw werpen over de baai. Dit noemen wij een gunstige geografie! De heldere zee en de met palmbomen omzoomde stranden, de modieuze restaurants, bars en het actieve nachtleven zijn vele redenen waarom deze stad en dit gebied bekend staat als de Makarska Riviera.

 

De locatie op de kaart hieronder is ongeveer. Neem contact met ons op voor de exacte locatie.

STUUR MIJ MEER INFORMATIE OVER DIT AANBOD

Ontvang de gratis koopgids

Leer alles over de Kroatische onroerend goed markt

Bedankt dat U onze Onroerend Goed Gids voor Kroatië wilt ontvangen.

Vul a.u.b. de volgende gegevens in dan sturen wij deze toe.