4.100 m2 bouwgrond aan zee Omis

€ 2.200.000

OVER DIT OBJECT

STUUR MIJ INFORMATIE

over dit object

  • ca. 4.100 m2 grond, waarvan ca. 2.800 m2 (het bovenste deel) residentiële bouwgrond is (M1-zone)
  • het resterende deel (direct aan het water) is groene zone
  • ‘eigen’ kiezelstrandje (want onbereikbaar voor publiek)
  • Conform urbanistisch plan heeft de bouwgrond een zeer hoge bebouwings-coëfficiënt. Dit maakt de kavel gunstig voor appartementengebouwen

MOGELIJKHEDEN VAN DE BOUWGROND

Het mogelijk om op deze bouwgrond eerstelijn aan zee iets heel bijzonders te bouwen. Een villa met 100% privacy en eigen strand, of bijvoorbeeld 3 appartementengebouwen met ieder 6 luxe appartementen van ca. 100m2 met grote terassen. Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid voor een hoge bebouwingscoefficient. Door de helling van de kavel hebben dan alle appartementen zicht op zee en het eiland Brac in de verte. Een privé trap leidt naar een eigen strandje aan zee. Heeft u vragen over bouwen in Kroatië, de mogelijkheden of wilt u een uittreksel van het bestemmingsplan ontvangen, vul dan het formulier hieronder in.

LOCATIE

Gelegen tussen Mimice en Marušići. Beiden mooie dorpjes in Midden Dalmatië. 12km ten zuiden van Omiš, 30km ten zuiden van Split en 18 km ten noorden van Makarska. Het ligt aan de voet van de steile helling van de Dinarische bergrug en geheel aan zee. Omiš en Makarska zijn beide populaire bestemmingen en hebben beiden een historische stadskern. De regio nabij Split vormt momenteel, samen met het gebied rond Dubrovnik, de beste locatie voor tweede huizen in Kroatië.

LIGGING, DIRECT AAN ZEE

Net ten zuiden van Split loopt de panoramische kustweg Magistrala (of Jadranska Cesta) op veel plekken vlak vlak langs het water, waardoor het meeste aanbod aan woningen net bóven die weg ligt. Bóven de weg is een ongunstige locatie. Deze kavel ligt ónder die weg, een zeer gewilde en dus zeldzame positie. Naar onroerend goed direct aan zee zal, in Europa, altijd vraag blijven, met name vanwege dergelijke specifieke randvoorwaarden. De directe kuststrook is in Kroatië per definitie publiek terrein en is formeel toegankelijk voor het publiek. Dit kiezelstrand is echter alleen door de bewoners van deze kavel te bereiken. Dit biedt dus privacy: de ultieme luxe. De kavel is erg steil, waardoor er mogelijkheden zijn om appartementen te bouwen die alle uitzicht op zee hebben. De geografie, met de steile helling, zorgt ook voor totale rust. De zee voor de deur is zeer rustig, omdat golfslag door het grote eiland Brac gebroken wordt. Er is een kiezelstrandje direct voor de kavel.

Wat kan hier gebouwd worden?

Een mooie plek voor een zeer luxe villa met volle privacy. De bouwcoefficient is hoog: men kan er ook een paar appartementengebouwen ontwikkelen. Bijv: 3 blokken met elk 6 luxe appartementen. Door de helling hebben alle appartementen dan uitzicht.

LOCAITE

STUUR MIJ MEER INFORMATIE OVER DIT AANBOD

Ontvang de gratis koopgids

Leer alles over de Kroatische onroerend goed markt

Bedankt dat U onze Onroerend Goed Gids voor Kroatië wilt ontvangen.

Vul a.u.b. de volgende gegevens in dan sturen wij deze toe.