Middelland helpt u bij het zoeken naar een onroerend goed, en/of begeleidt u bij de aankoop. 

1. GRATIS TRAJECT

  • Via onze website, of een andere website, zoeken naaronroerend goed wat u aanspreekt, of vul een zoekopdracht in.
  • Telefoon- of skypegesprek. Wij delen informatie over de markt (zie ook hier)
  • Wij sturen gericht aanbod toe. U wordt gevraagd hierop te reageren. Op basis van uw reactie specificeren wij de zoekopdracht verder. Zonder reactie kunnen wij niet helpen en houdt de gratis dienstverlening op.
  • Plan bezoek aan Kroatië. In de weken voor uw aankomst zetten wij uw aangescherpte zoekwens uit bij ons locale netwerk die nu actief zoek gaan (namelijk met een concrete, geïnteresseerde client op komst) naar aanbod wat op de markt is of komt. Dit is het moment de volle kracht ons netwerk voor u werkt.
  • Tijdens uw bezoek tonen wij, in één of twee dagen, aanbod wat exact past bij uw wensen.

2. BETAALD TRAJECT

  1. U heeft een object gezien en overweegt te kopen.
  2. Onze advocaat doet eerst een vooronderzoek. Dit geeft u een compleet overzicht van de randvoorwaarden en situatie en sluit alle onzekerheden uit en vormt tevens de basis voor het verdere koopcontract. Zie voor nadere details hieromtrent onze koopgids. De kosten hiervoor vallen onder de overdrachtskosten, maar dienen ook betaald te worden indien u besluit, na het onderzoek, toch niet verder te gaan. De advocaat zal een offerte uitbrengen. Het resultaat is 100% heldere uitsluiting van onzekerheden.
  3. De overdracht. Voor compleet kostenoverzicht, zie onze koopgids.

 

“Wij hebben zelf een object gevonden wat ons aanspreekt”

Dit is feitelijk de meest gangbare manier van werken voor ons: als u via één van de vele websites een object heeft gevonden wat u aanspreekt, kunnen wij de aankoop verder begeleiden. Dit kost niets extra. Stuur de link van het object via email naar ons toe en wij nemen contact met u op om de procedure toe te lichten. Klik hier voor meer informatie.