U zoekt hulp bij kopen van onroerend goed in Kroatië? Wij brengen 18 jaar ervaring mee.

Onze missie: de koper is op geen enkel moment blootgesteld aan risico’s

1. WIJ ZITTEN IN NEDERLAND

Wilt u hulp bij een appartment, grond of huis kopen in Kroatië, dan is het belangrijk om zaken te doen met de juiste mensen die hun vak goed kennen. Met een kantoor in Nederland (Amsterdam) en in Kroatië (Split), jaren ervaring met vastgoed, kennis van het land, haar mensen en haar wetten, kan Middelland u uitstekend aankoopbegeleiding geven. En dat allemaal in uw eigen taal, wel zo prettig!

Kroatië is een bureaucratisch landen met een socialistisch verleden. Het grondboek is niet altijd up-to-date en er bestaat vaak onduidelijkheid over de eigendom van vastgoed. In deze omgeving is het belangrijk om bijgestaan te worden door een professionele partij die weet hoe de hazen lopen en werkt voor alleen úw belang.

 

2. MIDDELLAND IS AANKOOPMAKELAAR

Veel locale makelaars werken in naam van zowel U als in naam van de eigenaar. Juridisch is dit in Kroatië in orde, maar het is betwijfelend of U wel goed geholpen wordt. Middelland is de kopers begeleider. Wij bieden allen U hulp bij kopen in Kroatië. Dit kost U niets extra: de verkopende makelaar ziet in deze constructie simpelweg af van koperscourtage. In deze constructie neemt Middelland wel de hele aankoopprocedure in eigen beheer, met ons bekende advocaten en notaris. Deze werkwijze bevalt veel locale makelaars omdat het hen tijd scheelt, en garandeert dat u de begeleiding krijgt die u wenst. Middelland werkt op no-cure-no-pay basis. Wat is dan de volgende stap?  Zie hier

 

3. MIDDELLAND VOERT BIJ ELK GRONDSTUK OF HUIS TE KOOP VOORONDERZOEK UIT

Indien u over wilt gaan tot kopen van een huis, appartement of grondstuk, voert Middelland eerst een drie dimensionaal vooronderzoek uit en brengt transparant en objectief de situatie in beeld. Dit is misschien wel het meest cruciale verschil met lokale kantoren; wij brengen ieder risico in kaart. Graag brengen u in contact met tevreden voormalige clienten, die kunnen bevestigen waarom dit zo belangrijk is.

 

4. GROND OF HUIS KOPEN IN KROATIE? WIJ HEBBEN TOEGANG TOT AL HET AANBOD

Middelland heeft toegang tot het centraal beschikbare aanbod en kan dus (bijna) elk huis, bouwgrond of appartement aanbieden was te koop staat. Onze bijdrage kost u nooit meer dan wanneer u direct met de lokale agent werkt! Zie ook hoe het werkt hier.
HOE HET WERKT

Heeft u zelf online een object gevonden wat u reeds aanspreekt, maar u wilt zeker zijn van een veilige aankoop?

Dit is voor Middelland één van de meest gangbare manieren van werken: via één van de vele websites heeft u een appartement of huis of kavel gevonden wat u aanspreekt. Maar u wilt de zekerheid van kundige begeleiding in uw eigen taal. Wij begeleiden u bij het gehele verdere traject, of voeren namens u een volledig onderzoek uit. Dit kost nooit extra.

 

 

5. FULL SERVICE. VOLLEDIGE HULP BIJ KOPEN IN KROATIË

Middelland’s dienstverlening bestaat uit:

  • Lokaliseren van de beste investering die aansluit op uw wensen en budget. Wij hebben eerst uitgebreid contact, in Nederland of België of via skype. Wij steken veel tijd in het optimaliseren van onze zoekacties en laten u vele objecten zien.
  • Organiseren bezoek ter plaatse (indien gewenst nemen wij de volledige logistiek op ons, waaronder het ophalen bij de luchthaven, eventuele boottickets etcetera). Vanzelfsprekend zijn de kosten van een dergelijk bezoek voor eigen rekening.
  • Volledig juridisch onderzoek. Onze advocaten onderzoeken naar alle risicos en mogelijke ‘adders onder het gras’. Hun advies is compleet en uitsluitend. Onze advocaten spreken Kroatisch en Engels.
  • Aankoopbegeleiding.
  • Organiseren en opzet van verhuurmanagement, onderhoudsmanagement. Wij werken met grote Europese verhuurorganisaties en met lokale mensen voor property management en sleutelbeheer. Ook kunnen we u helpen met het opzetten en beheren van uw eigen Airbnb-verhuur.
  • Netwerk ter beschikking stellen: aannemers, bouwmanagers, belasting adviseurs, zelfs aanlegplaatsen voor uw boot

Download onze guide voor 'kopen in Kroatie'

 

Meer weten? Klik hier voor antwoorden op de meeste vastgoed gerelateerde vragen die ons gesteld werden.