Wat moet ik doen om tot een veilige investering te komen? Hier vindt u het stappenplan voor aankoop van onroerend goed in Kroatië.

Het stapppenplan bij aankoop van onroerend goed in Kroatië

1 U zoekt op internet of heeft een droom villa aan zee, huis, kavel of appartement in Kroatie gezien, en overweegt te kopen. Treed nog niet direct in contact met de verkopende makelaar, of laat hem/haar weten dat u werkt met een ‘kopende makelaar’
2 Laat ons dan weten in welk object u in geinteresseerd bent. Ons team doet daarna eerst een verkort vooronderzoek.
3 Dan doen wij, op uw verzoek, een volledig onderzoek: Wij geven een helder en compleet overzicht van het eigendom, de randvoorwaarden en sluiten onzekerheden uit. Wij zoeken indien gewenst ook bouwvoorwaarden uit van de specifieke bouwzone. Zie voor details onze koopgids. De kosten hiervoor zijn relatief beperkt.  Wij zullen hiervoor een aanbod uitbrengen.
4 Op basis van onderzoek kunt u besluiten over te gaan tot koop. Middelland organizeert het hele aankooptraject (wij nemen deze activiteit over van de locale agent, daar wij ‘Nederlandse’ methoden toepassen ter voorkoming van elk risico. Wij doen dit op basis van courtage. Voor compleet kostenoverzicht van onze, en landelijke overdrachtskosten: zie onze koopgids.

Middelland helpt u bij het kopen van onroerend goed: uw huis, appartement of grond in Kroatie. Dit kost nooit meer dan wanneer u dit direct met de verkopende agent doet.

“Wij hebben een huis gevonden in Kroatie wat ons aanspreekt, maar Kroatie is nieuw voor ons en wij hebben gewoon behoefte aan een Nederlandse partij die ons begeleidt”

– ca. 80% van de clienten van Middelland, sinds 2005

“Wij hebben zelf een object gevonden wat ons aanspreekt”

Dit is feitelijk de meest gangbare manier van werken voor ons: als u via één van de vele websites een villa aan zee of een kavel of appartement heeft gevonden dat u aanspreekt, kunnen wij de aankoop verder begeleiden. Dit kost niets extra. Overweegt u dat u dit huis wilt kopen in Kroatie? Stuur de link van het object via email naar ons toe en wij nemen contact met u op om de procedure toe te lichten. Klik hier voor meer informatie.