Klik hier voor het huidige aanbod van bouwgrond

Iedereen met een ondernemende geest die in Kroatië en Montenegro rondreist zal het beamen; de mogelijkheden van deze landen lijken onbegrensd. Met het grootste aantal kustkilometers van het hele Middellandse Zeegebied en slechts een paar miljoen inwoners is het bijna niet te geloven dat er midden in Europa nog zo’n ongerepte kust bestaat. Het is dan ook voor veel tweede huizenkopers een droom om zelf te bouwen of verbouwen in Kroatië. Middelland biedt al 12 jaar een groot aanbod van bouwgrond te koop aan zee in Kroatië en Montenegro.

http___www.villasforum.com_brochure_Page_032_Image_0004

Zo kan een eigen droom gerealiseerd worden en smaakgevoelige zaken naar eigen hand gezet worden. Toch is het lang niet eenvoudig om bouwgrond te bemachtigen. Door het socialistische verleden is er vaak onduidelijkheid over de eigendom van stukken land. Daarnaast is met name de Kroatische overheid zeer terughoudend met het verstrekken van bouwvergunningen en het uitbreiden van bouwzone’s.

En dat is maar goed ook!

Kroatië heeft besloten dat haar belangrijkste bezit, haar kustlijn, behouden moet blijven. Middelland zoekt constant naar de bouwkavels waar reeds een bouwbestemming op ligt. Er gelden overigens grote regionale verschillen. In Istrië is het landregister goed op orde en is met name in het binnenland tamelijk veel mogelijk, terwijl het in Dalmatië, zeker aan de kust, zeer lastig is bouwgrond te koop te verkrijgen. In Montenegro is de overheid weer wat makkelijker; daar is veel mogelijk. Laat u dus zeer goed informeren en adviseren bij de aankoop als u een stuk bouwgrond te koop vindt.

Artist impression of Villa P
Artist impression van nieuwbouwvilla (inmiddels gebouws, zie www.mali-kosi.com)

ZELF (LATEN) BOUWEN EN BOUWGROND

Voor een relatief laag bedrag kunt u uw eigen villa met zeezicht en zwembad laten bouwen op bouwgrond die te koop staat. Een werkelijk unieke kans om op een dag rijden van Nederland direct aan de Middellandse Zee uw eigen villa te bezitten. Middelland brengt u in contact met goede bouwers en bouw-managers uit binnen- en buitenland, die uw droom realiseren. Extra voordeel: al bij oplevering kunt u rekenen met een meerwaarde!